top of page

El

nostre

Poble

Situat a la Ribera de l'Ebre, Rasquera és un poble petit i tranquil, situat a la vall de la serra de cardó, entre el riu i la mar. A tan sols 15 min. de les precioses platges del Perelló.

La

nostra

serra

La serra de Cardó és emblemàtica pel seu monestir i les seves ermites. I és l'entrada a tots els racons de la muntanya, la Creu de Santos o la monumental teixeda de Cosp, considerada una de les més espectaculars de tota Europa.

El dia 24 de juny, just comença el dia, sortim cap a la serra de Cardó per recollir les plantes aromàtiques per fer la Ratafia.
Després seleccionem les plantes que hem recollit i les posem a macerar amb aiguardent durant 40 dies a sol i serena.
El resultat és un magnífic licor amb propietats , digestives, tòniques i reconstituents , ideal per prendre després d'un bon àpat.
Sentim un gran respecte per la natura que ens envolta . Les muntanyes ens regalen a cada estació allò que necessitem en forma de plantes i flors , per cuidar-nos i sanar-nos.

El camí

de la

Ratafia

 

Després d'un llarg camí, el riu banya les terres abans de desembocar al Mediterrani. Les terres frondoses de la vall de l'Ebre, es nodreixen de l'alè i les aigües que arriben des del nord, i aquí broten tota classe de paratges màgics, embolcallats d'aromes ancestrals.

Allotjament rural

bottom of page